Bine ati venit pe - Portalul Nr.1 - din Moldova unde poti sa privești posturi TV On-Line din Moldova

Adevărul Holding renunță la versiunea tipărită a ziarului Adevărul Moldova, iar redacția on-line va fi formată doar din 2 jurnaliști


Adevărul Holding va renunța la versiunea tipărită a cotidianului Adevărul Moldova, ca urmare a unui proces de restructurare care va afecta redacţia de la Chişinău a publicaţiei, au declarat, pentruMediafax, mai multe surse.
Adevărul Moldova ar urma să îşi continue prezenţa în mediul online, conform surselor citate.
În prezent, la Adevărul Moldova lucrează o echipă formată din mai puţin de zece jurnalişti, din care ar urma să rămână doi, în urma restructurării.

Decizia renunţării la ediţia print a Adevărul Moldova a fost luată la sfârşitul săptămânii trecute şi este cauzată de necesitatea eficientizării activităţii Adevărul Holding, o societate aflată în insolvenţă.
Conform surselor, nu ar fi fost luată încă o decizie concretă în privinţa datei de la care nu o să mai apară versiunea tipărită. În funcţie de discuţiile cu angajaţii de la Chişinău, va fi decisă strategia în continuare. Există şi posibilitatea ca decizia de închidere a versiunii tipărite a Adevărul Moldova să nu fie una definitivă, în prezent căutându-se soluţii în acest sens, au mai spus unele dintre sursele citate.
Ziarul Adevărul Moldova a fost lansat pe 6 decembrie 2010, ca parte a trustului Adevărul Holding, care la momentul respectiv era controlat de omul de afaceri Dinu Patriciu. La momentul lansării sale, cotidianul Adevărul Moldova avea un tiraj de 7.000 de exemplare, preţul său fiind de 4 lei.
În 2012, Adevărul Holding a fost preluat de omul de afaceri Cristian Burci.