Bine ati venit pe - Portalul Nr.1 - din Moldova unde poti sa privești posturi TV On-Line din Moldova

O nouă televiziune urmează să fie lansată în Republica Moldova - Unirea TV

O nouă televiziune urmează să fie lansată în Republica Moldova. Cu această ocazie, Blocul Unității Naționale, cu sprijinul Platformei Unioniste Acțiunea 2012, a demarat campania de strângere de fonduri pentru lansarea unei televiziuni românești în Republica Moldova, Unirea TV.

Sub genericul „Pune umărul pentru lansarea Unirea TV!”, Blocul Unității Naționale semnalează necesitatea înființării unui post de televiziune independent, care să contrabalanseze propaganda promovată de televiziunile rusești.
„Dragi prieteni din România, din Republica Moldova și din Diaspora, avem nevoie de ajutorul vostru! Este primul nostru proiect de anvergură în care efortul absolut fiecăruia va conta. Partea bună este că putem contribui toți – fie prin donații, fie prin simpla distribuire a informației despre această campanie. Partea și mai bună este că prin implicarea în această campanie, oricine va putea spune, atunci când vom face reunirea, că a contribuit la reîntregirea Țării. Partea cea mai bună e că prin acest proiect avem ocazia perfectă să demonstrăm că, într-adevăr, Unirea Face Puterea și că unioniștii de pretutindeni reprezintă o forță!”, a scris Constantin Codreanu, reprezentantul Blocului Unității Naționale, pe pagina sa de facebook.
Codreanu a explicat că Unirea TV este vitală în Republica Moldova în contextul în care peste 80% din spațiul media este dominat de posturile TV din Rusia, iar canalele de televiziune autohtone sunt controlate politic.
„Oamenii nu au acces la informații din surse independente și sunt victime ale acestei situații dezastruoase. A venit timpul să lansăm un post TV independent în Republica Moldova care să nu stea la cheremul oligarhilor. Un post care să nu manipuleze și să informeze corect. Trebuie să oprim îndobitocirea cetățenilor cu falsuri istorice și informații distorsionate din prezent. Informarea corectă este un pas decisiv spre reîntregire prin creșterea numărului unioniștilor”, argumentează Blocul Unității Naționale.